Avokádó

2014.12.10.

2014. december 10. Lady.Vengeance

A szombati polémia (már a pébetűnél tartok az Idegen szavak szótárában, bár a fiúmnál nincs Idegen szavak szótára, a munkahelyemről meg még nem hoztam haza**, szóval most csak emlékezetből írtam egy idegen szót) végére zárszóként: az avokádók basznak gyökerezni, életre utaló bármiféle jelet csak a körülöttük csendesen növekvő, a magot fehér derékmelegítőként bebugyoláló valami* megjelenése mutat. De az is lehet, hogy az asztalnak rossz a csíje, elvégre Veronika már meghalt és egy halott növény közvetlen közelsége nyilván nem túl motiváló egy sanyarú előéletű, akarata ellenére a mérsékelt égövre került avokádómagnak. Meg háromnak sem.

* Szerintem a penész egy irtó kifinomult és elegáns fajtája, ami nyilván a mag hanyag letisztítása miatt kezdett fejlődésbe. Bár mivel szombatig nem volt ilyen, erős a gyanúm, hogy a fiúm miatt van az egész.

** Dicsekedni akarok, hogy tökre intellektuális helyen dolgozom. 

A bejegyzés trackback címe:

https://avokadotnevelunk.blog.hu/api/trackback/id/tr346972749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása